Multimedialna encyklopedia powszechna. [Dysk] 1-3 edycja 2002 / koncepcja całości: Jarosław Czopek [et al.] , oprac. graf.: Rafał Trznadel [et al.]. - Czopek, Jarosław; Trznadel, Rafał (Onet.pl SA Oddział OPM, 2004)
122040 haseł, 6366 zdjęć i ilustracji, 305 filmów i animacji, 195 minut muzyki, 144 zdjęcia panoramiczne, tysiące odnośników internetowych.