[Afisz. Incipit:] VIII Runda Drużynowych Mistrzostw Polski ... Żużel R.O.W. Rybnik Wybrzeże Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o zawodach 18.06.1967 r. na stadionie G.K.S. "Wybrzeże" w Gdańsku ul. Elbląska.