Ex Libris Zygfryd Gardzielewski W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1998)
Karoca, z której na wstęgach wylatują otwarte księgi. Pod wyobrażeniem napis: Ex Libris Zygfryd Gardzielewski i niżej sygn. aut. Pod wyciskiem płyty oł. napis: odbitka próbna I i sygn. aut.