Ex Libris Zygfryd Gardzielewski - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Gardzielewski, Zygfryd (1914-2001). ([Gdynia, 1998)
Karoca, z której na wstęgach wylatują otwarte księgi. Pod wyobrażeniem napis: Ex Libris Zygfryd Gardzielewski i niżej sygn. aut. Pod wyciskiem płyty oł. napis: odbitka próbna I i sygn. aut.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg biogramu właściciela.