[Afisz. Incipit] II. Wystawa malarstwa i rzeźby. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wystawie w Auli Szkoły Podstawowej nr 1 w Elblągu 23-30 maja 1948 r. Wśród artystów: Leniec Julian, Tomanek Zbigniew, Wypych Wiera, Zamczyński Ludwik, Dzierzenecki Eugeniusz, Szwoch Franciszek.