VII Drużynowy wyścig kolarski. (Malbrok : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o wyścigu 14.06.1959 r.
Keywords: Wyścigi kolarskie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne