[Afisz teatralny. Incipit:] O Szymku, o Tymku i o żywej wodzie Bajka J. Duszyńskiej w 5 odsłonach / Państwowy Teatr Łątek. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu 6-7.04.1950 r. w sali Państwowego Teatru Kameralnego w Sopocie ul. Rokossowskiego.