Ex Libris Antoine Rousseau - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Rousseau, Antoine ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia jednorożca z rybią płetwą, napis: Ex Libris Antoine Rousseau. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Data według podanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, dostęp 12.06.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.