[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowej Komisji Wyborczej Nr 1 dla wyborów do Miejskiej Rady Narodowej w Sztumie z dnia 18.XI.1954 r. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wyborach wraz z nazwiskami kandydatów na radnych.