[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowej Komisji Wyborczej Nr 1 dla wyborów do Miejskiej Rady Narodowej w Sztumie z dnia 18.XI.1954 r. (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wyborach wraz z nazwiskami kandydatów na radnych.
Keywords: Wybory lokalne -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne