Ex Libris Sieler Wilhelm / B. Heroux. - Héroux, Bruno (1868-1944) (1906)
Na tle krajobrazu antycznego stoi kobieta przy stosie książek, opierająca się o tablicę. Napis: Ex Libris Sieler Wilhelm. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.