Ex Libris Sieler Wilhelm - Héroux, Bruno (1868-1944).; Sieler, Wilhelm ([Miejsce nieznane], 1906)
Na tle krajobrazu antycznego stoi kobieta przy stosie książek, opierająca się o tablicę. Napis: Ex Libris Sieler Wilhelm. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Deutsche Exlibris-Gesellschaft e.V., 06.02.2023
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.