Aszah Tokajew - Konkurenci / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1951)
Afisz teatralny premiery 22.12.1951 r. w Teatrze Wielkim w Gdańsku. Reżyseria Artur Kwiatkowski, scenografia Roman Bubiec, kierownik literacki Stanisława Fleszarowa.