Aszah Tokajew - Konkurenci - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1951)
Afisz teatralny premiery 22.12.1951 r. w Teatrze Wielkim w Gdańsku. Reżyseria Artur Kwiatkowski, scenografia Roman Bubiec, kierownik literacki Stanisława Fleszarowa.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.