[Afisz. Incipit] Od 15 maja 1950 r. Dziennik Bałtycki drukuje codziennie wiadomości z Iławy, Pasłęka ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz reklamujący Dziennik Bałtycki.
Keywords: Prasa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.