[Afisz teatralny. Incipit:] W czwartek, 1 marca 1951 r. i dni następne ... premiera Świętoszek komedia w 5 aktach Moliera w przekładzie T. Boya-Żeleńskiego. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz teatralny spektaklu, który miał miejsce w Teatrze Dramatycznym w Gdyni, Pl. Grunwaldzki 1. Reżyseria Jerzy Walden, dekoracje i kostiumy Roman Bubiec.