[Afisz. Incipit] Hallo! Hallo! Uwaga! Komitet "Rodziny Milicyjnej" urządza Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 6-7.09.1947 r. w "Polonii" za kanałem z udziałem zespołu "Wicher".