Leon Wyrwicz satyryk - Waśkowski, Tadeusz (1883-1966).; Wydawnictwo Salonu Malarzy Polskich (Kraków). (Kraków : Wydawnictwo Salonu Malarzy Polskich, 1929)
Przedstawia portret satyryka Leona Wyrwicza wykonany w 1929 r. przez Tadeusza Waśkowskiego.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Wyrwicz, Leon -- (1885-1951) -- karty pocztowe