[Afisz. Incipit:] Kino "Capitol" Malbork ... wyswietla ... Dzieci Kapitana Granta. (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o seansie.
Bark polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Kina (instytucje); Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne