[Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku] [plac między pawilonami targowymi w Sopocie] / fot. M. Dobrzykowski. - Dobrzykowski, Marian (1919-1990) (M. Dobrzykowski, 1947)
Przedstawia plac między pawilonami targowymi Międzynarodowych Targów Gdańskich w 1947 r.