[Afisz. Incipit] Obywatele! dzień 22 lipca to Święto Narodowe, to święto odrodzenia Polski ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obchodach święta 22 lipca 1948 roku wraz z programem.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.