[Afisz. Incipit] Dnia ... odbędzie się przedstawienie cyrkowe ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach w Malborku, bez daty dziennej.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Cyrk -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne