Ostseebad Zoppot Kaiserliches Postamt / Photogr. J. Faltin. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia budynek poczty przy ul. T. Kościuszki (Schulstraße), wnętrze oraz budynek ujęty od płn.-wsch., ok. 1906 r.