Obywatelu jeśli droga jest Tobie sprawa rozwoju Ziem Zachodnich [...] - Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich. Okręg (Gdańsk). Rada Okręgowa (Wrzeszcz : [s.n.], 1960)
Afisz zachęcający do wstępowania do Towarzystwa.
Keywords: Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne