[Stan wojenny 1982] [Fragment pomnika Poległych Stoczniowców] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia przystrojony kwiatami fragment pomnika Poległych Stoczniowców, 13. 01. 1982 rok.