Ex libris Aleksego Bachulskiego / WF. - Favorskij, Vladimir Andreevič (1886-1965) ([wydawca nieznany], 1922)
Wnętrze biura, po środku, na krześle przy biurku siedzi mężczyzna i zapisuje coś. U góry tańczące putta.