Gmach Miejskich Zakładów Graficznych : plac Wałowy 14 w Gdańsku. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia budynek Miejskich Zakładach Graficznych na placu Wałowym 14 na Starym Przedmieściu w Gdańsku, 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Drukarnie; Zecerstwo; Plac Wałowy (Gdańsk); Gdańsk (woj. pomorskie); Stare Przedmieście (Gdańsk ; część miasta)