Wrzeszcz Jaśkowa Dolina - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : Żolibórz ul. Krasińskiego 18 m 1, 1945)
Przedstawia ścieżkę na skraju lasu w pobliżu Jaśkowej Doliny, ok. 1945 r.
Tyt. na rewersie ołówkiem, data wg pieczątki w jęz. angielskim: Copyright by Jan Bułhak Warsaw 1945.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie