Ex Libris Fundacja "Wspólnota Gdańska" : Duch Gdańskiej Architektury - Baloń, Ryszard (1944- ).; Fundacja "Wspólnota Gdańska". ([Stargard Szczeciński], 2009)
Przedstawia fragment Długiego Pobrzeża w Gdańsku, u góry napis: Ex Libris, wzdłuż lewej krawędzi: Fundacja "Wspólnota Gdańska", wzdłuż prawej: Duch Gdańskiej Architektury. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., miejsce wyd., data i technika graf.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1990-.