Gdańsk, ruiny 1945 - Habdas, Franciszek (1906-1977). ([Miejsce nieznane], 1945)
Przedstawia ulicę Piwną w Gdańsku, widok z ulicy Chlebnickiej w kierunku Kościoła Mariackiego, na pierwszym planie ruiny kamienic, lato 1945.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Autor ołówkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Ruiny -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk