[Afisz. Incipit] Najwybitniejsi artyści Wybrzeża ... w wielkim wieczorze. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o występach 28 i 29 czerwca 1946 r. w sali Teatru Miejskiego Gdańsk-Wrzeszcz. Konferansjerka: Stanisława Fleszarowa-Muskat.