[Afisz. Incipit] Najwybitniejsi artyści Wybrzeża ... w wielkim wieczorze. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o występach 28 i 29 czerwca 1946 r. w sali Teatru Miejskiego Gdańsk-Wrzeszcz. Konferansjerka: Stanisława Fleszarowa-Muskat.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.