Danzig Jopengasse mit Marienkirche. - Grundmann & Co. (Danzig : Grundmann & Co. O. H. G., 1940)
Przedstawia ul. Piwną w Gdańsku, w głębi widoczny Kościół Mariacki, ok. 1940 r.
Data wg działalności wyd.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe