Sopot. Grand Hotel Sopot Gostinica "Grand-otel'" - Link, Tadeusz (1916-2000).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia Grand Hotel w Sopocie oraz plażę, widok z mola, ok. 1960 r.
Data wg przedstawienia i daty stempla pocztowego.
Opis w jęz. pol. i ros.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Plaże -- Polska -- Sopot -- karty pocztowe; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe