Ex Libris Dagmar Fambach / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1979)
Przedstawia słonia, u góry w prawym rogu napis: Ex Libris Dagmar Fambach. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.