Ex Libris L. Popielewskiego / RK. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
W obramowaniu kompozycja abstrakcyjna, pod ramką w małym kwadracie sygn. aut. Napis: Ex Libris L. Popielewskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.