Ex Libris L. Popielewskiego - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Popielewski, Lech (1928-2004). ([S.l.], 1959)
W obramowaniu kompozycja abstrakcyjna, pod ramką w małym kwadracie sygn. aut. Napis: Ex Libris L. Popielewskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.