[Afisz teatralny] Tamas Török - Król i grajek : baśń w 3 aktach, 6 obrazach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o premierze w maju 1962 r. Inscenizacja i reżyseria Maria Billiżanka, scenografia Jolanta Boni-Marczyńska.