Ex Libris Edmunda Kamińskiego [Andrzej Arendt]. - Arendt, Andrzej (1953-2021) (1977)
Przedstawia wagę, na jednej szali leży książka, na drugiej miecz. U góry otwarta książka z napisem: Ex Libris. Na tle obramowania z wzorów kaszubskich u góry i z prawego boku napis: Edmunda Kamińskiego, u dołu tarcza z Gryfem.