Ogłoszenie zwyczajne walne zgromadzenie. (Elbląg : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zebraniu wraz z porządkiem zebrania 14.03.1947 r.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne