Exlibris A. Hilhorst / J. Battermann. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Głowa z profilu w hełmie rzymskim, na którym umieszczono wizerunek konia. Napis u góry: Exlibris, u dołu: A. Hilhorst, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.