[Afisz. Incipit] Koło Ligi Kobiet przy Jednostce Wojsk. 1423 urządza zabawę taneczną ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w sali gimanstycznej w Oliwie. Bez daty.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.