Analiza efektywności oczyszczalni ścieków typu SBR w Pruchniku = Evaluation of the effectiveness of SBR type wastewater treatment plant in Pruchnik / Bartłomiej Biskup, Adam Masłoń. - Biskup, Bartłomiej (inżynieria środowiska)
Zakres i treść: oczyszczanie ścieków, technologia SBR, skuteczność zmniejszania zanieczyszczeń.