Jetzt schlägt es 13 / J. Neufeld & Söhne ; [Phot. Schneider]. - [Gdańsk, 1927]. - Schneider (fotograf) (s.n., 1927)
Katalog handlowy zegarów gdańskiej, przedwojennej firmy J. Neufeld & Söhne Langgasse 11 i 28 (Długa), Gr. Wollwebergasse 20 (Tkacka) na jesień-zimę 1927/1928.