Jetzt schlägt es 13 / J. Neufeld & Söhne ; [Phot. Schneider]. - [Gdańsk, 1927]. - J. Neufeld & Söhne; Schneider (fotograf). ([Gdańsk : s.n., 1927)
Katalog handlowy zegarów gdańskiej, przedwojennej firmy J. Neufeld & Söhne Langgasse 11 i 28 (Długa), Gr. Wollwebergasse 20 (Tkacka) na jesień-zimę 1927/1928.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Zegary i zegarki -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.