Włodzimierz Egiersdorff Bibliotheca exlibrisologiae Gdynia A. D. 1957 - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Egiersdorff, Włodzimierz (1901-1977). ([S. l.], 1957)
Przedstawia mężczyznę w stroju osiemnastowiecznym z książką w jednej ręce i lupą w drugiej. Napis u góry: Włodzimierz Egiersdorff, u dołu: Bibliotheca exlibrisologiae Gdynia A. D. 1957. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w