Widok na Gdańsk od strony stoczni - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia wieżowce przy ulicy Doki, około 1985 r.
Autor i tytuł ołówkiem na rewersie. Data według przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie