[Kardynał Stefan Wyszyński w kościele Najświętrzego Serca Jezusowego we Wrzeszczu] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1958)
Przedstawia Stefana Wyszyńskiego klęczącego w kościele Najświetrzego Serca Jezusowego, obok proboszcz ksiądz Józef Zator Przytocki.