[Stan wojenny 1981] [Manifest politycznego myślenia] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1981)
Przedstawia spisany ręcznie na tablicy Manifest politycznego myślenia, 17.12. 1981 rok.