Ex libris Mariana Wojciechowskiego / [Karol Baraniecki]. - Baraniecki, Karol (1911-1986) (1960)
Na tle półki z książkami siedzący robot przed otwartą książką z napisem: Ex libris, u dołu napis: Mariana Wojciechowskiego.